Hej,
jag heter Nina och är en tysk utbytesstudent som bor i Sandviken och går på vasaskolan i Gävle.
Redan från början stod det klart att jag i slutet av december skulle byta värdfamilj. Nu är det så att jag har etablerat mig här i Sandviken och Gävle, hittat ett nytt hem, och det vore synd om jag skulle behöva ge upp allt. Min orkester, mitt fotbollslag och en fantastisk skola. Bara ge upp och börja om efter fem månader.
STS (det företag som jag har åkt med) gör sitt bästa för att hitta en ny familj i området men det ser inte så bra ut.
STS tycker att jag ska fråga i min bekantskapskrets om det finns någon som känner någon som kan och vill ta emot en 16-årig flicka fram till sommaren. Mina ansökningspapper ligger redo hos STS. Snälla tänk efter om du känner någon och dela gärna detta.

Det vore fantastiskt om mitt äventyr kunde fortsätta här i Sandviken eller Gävle.